Кои сме ние

Александър Куманов (Сашо)

На 34 години… в момента, бил съм и на по-малко, но беше отдавна… От 2001г. работя с проекти, финансиращи програми, обучения, семинари и пак проекти… Имам немалко (значи много) опит в дейности свързани с изграждане на капацитет на НПО за работа с младежки програми, с младежи по принцип, работни методи и неформално образование 🙂

Настояще: работи в Асоциация „Родители“, ДжиДиЕс Солюшънс ООД, води и лекции тук там, поддържа портала За ФОНДОВЕТЕ online, търси свободно време за правене на нищо.


Мария Ташева (Мара)

От 2005г. работи с НПО, доброволци, проекти и какво ли не още. Опит много във всичко, което е свързано с неформално образование и работа с хора. Ентусиаст, професионалист с разностранни интереси. Учи в Лесотехническия в София, ще става инженер, комбинира това със сериозни интереси в IT сектора, а същевременно и върти много доброволчески и младежки проекти – и ако това не е всестранно развита личност! Няма невъзможни задачи за нея, има само различна степен на трудност, премесена с креативност 🙂

Мая Донева (Майчето)

Болярка с любов към морето . Поживяла малко в Чехия, малко в Полша и най-много във Варна. Занимава се с младежки дейности и НПО откакто разбра за тях през 2004-та  и се събуди за Еразъм, младежки обмени, проекти, инициативи. По време на доброволческата си служба в Полша започва да се пита защо и в България няма интересни младежки дейности и заедно с няколко ентусиаста създават младежка организация ИДЕА . Опит в управлението на проекти и младежки инициативи, тренинги за тийнейджъри и младежки работници. никак не й липсва Приема като лична мисия да надъха варненските младежи да са доброволци и даже понякога им досажда. В момента е координатор международни проекти на НПО ИДЕА и би я сменила само ,за да стане дегустатор на торти.

Ралица Попова (Рали)

Асоциират я със знание (или по-скоро процеса на придобиване на знания), Сдружение „Знание”, знания за сдружения, сдружения за знания и изобщо всякаква комбинация между тези 2 понятия. Дипломиран маркетолог, но досега има опит само в позиционирането на чалъми на пазара. Почти дипломиран мениджър в образованието на възрастни, но предпочита не да го менажира (образованието), а да го прилага.
Следваща асоциация на Ралица е проект – писане, описване, изписване, прилагане, управление, че и отчитане (почти винаги успешно).
Години: 28 и 9. Правилно сумирахте -37

Наталия Живкова (Нат)

На 28 години, но все още обича да подскача и играе на детски игри.  Откакто преди 11 години открива неформалното образование, така се захласва по него, че забравя да довърши своето формално.  Цял живот е в неправителствения сектор, като работи по екологични, социални, младежки и доброволчески проекти.

Усмихнат и позитивен човек е, който вярва, че когато се довериш на интуицията и прибавиш положителна енергия, нещата се случват и то по най-прекрасния начин. Обожава да работи с хора, да твори и да вдъхновява.   Знае и споделя нещо много важно, а именно – Мечтите се сбъдват! 🙂

42 training не е юроидическо лице. Ние сме неформална група от хора, които правят различни обучения заедно. Всеки от нас има собствена фирма или НПО, за които можете да разберете повече от линковете в текста или ако попитате 🙂

2 responses

 1. Galina

  Zrdraweite,
  mnogo se izviniavam za pisaneto na latinica, no neshto se sluchi s kirilicata i ne moga da ya izpolzvam v momenta.
  Mnogo mi haresa nachina, po koito e predstaven vashiya ekip.
  Bih Iskala da vi popitam imate li nujda ot oshte hora. Viziram sebe si.
  Imam Visshe obrazovanie magistar po preduchilishtna pedagogika, no ne sam rabotila po specialnostta si.
  Bih se radvala da mi otgovorite.
  Blagodarq i oshte vednaj se izviniavam za pisaneto na latinica.

  Pozdravi
  Galia

 2. Darina

  Здравейте, бих искала да науча повече за провежданите обучения и тренинги, както и да разполагам с актуална информация за тях!
  Благодаря ви предварително!
  Поздрави: Дарина Желева
  0893448662
  http://www.stoichev.sci.sc