Обучение „Ефективно управление на емоциите“

Искате ли да:

  • преодолявате ефективно напрежението?
  • се справяте успешно в стресови ситуации?
  • разрешавате конфликти по позитивен за всички страни начин?
  • изграждате по-пълноценни взаимоотношения с околните?
  • управлявате негативните емоции, вместо да ги потискате?

… и да изпитвате повече положителни емоции?

Е, тогава ние имаме нещо за вас!

Обучение „Ефективно управление на емоциите“ се базира на развитие на емоционалната интелигентност на участниците. Емоционалната интелигентност е умението да разпознаваме и управляваме своите емоции, както и да въздействаме на емоциите на другите. Тя има приложимост във всички области на живота и ни помага да преодоляваме ежедневните предизвикателства успешно и без излишно напрежение.

Обучението се предлага от нас в сътрудничество с обучители, психолози и може да бъде адаптирано към:

  • Преодоляване на стреса на работното място – за служители във фирми
  • Преодоляване на стреса и „прегарянето“ – за доброволци и работещи в НПО
  • Преодоляване на стреса и ефективно управление на емоциите в образователния процес – за преподаватели

Формат

Обучителният курс е предназначен за група от 10-15 човека. Състои се от интензивно двудневно обучение. Курсът е практически насочен и интерактивен (презентациите се редуват с практически упражнения, дискусии и споделяне на опит).

Водещи:

Хинка Станимирова е психолог и магистър по трудова и организационна психология, завършени в СУ „Св. Климент Охридски, където развива компетенции от различните подходи за управление на емоциите. През последните години специализира изключително в областта на емоционалната интелигентност (ЕИ), синтезирайки най-ценното от психологията, психотерапията и неврофизиологията, за да създаде основата на този курс.

Антоанета Куманова е психолог и магистър по клинична и консултативна психология, завършени в СУ „Св. Климент Охридски. Специализира психотерапия в когнитивно-поведенческата школа. Има богат опит в интерактивна работа с младежи в развиването и прилагането на умения за емоционална интелигентност.

Как да заявите участие?

Просто ни пишете на info@42training.org !!!

За цената можете да ни попитате по всяко време, но ви гарантираме, че няма да се „потопите по-надълбоко в кризата“ заради нас 🙂

Моля, обърнете внимание, че това е КОНЦЕПЦИЯ за обучение, което предлагаме. На този сайт ще бъдат публикувани конкретни дати, когато имаме готовност за това.

Leave a Reply