Обучение за „Презентационни умения“

Сещате се – това е едно от тъпите заглавия на подобен род обучения, които се ширят в публичното пространство. Няма обаче как да го избегнем, защото ако четете този текст, предполагаме сте въвели в лентата за търсене в Google именно тези две думи. Много фирми ги предлагат, всъщност предлага ги кой ли не.

Ние обаче ще се опитаме да преживеем с вас процеса и да минем през доста стъпки, които да ви помогнат да бъдете, ако не ПО-ДОБРИ, то поне НА НИВО.

Ще минем през: планиране на презентация или представяне, адаптиране към аудитория, избор на подходи за презентиране, ще поговорим разбира се Какво и За кого казвате, но най-вече ще се опитаме и с примери, и с ваш опит да минем през КАК го казвате и също така КАК го илюстрирате (което включва дори – но далеч не само – и въпроса как да пишем на флипчарт, как да подберем софтуерна програма за презентация, кога да пускаме бъзици и какви и т.н. и т.н. 🙂 )

Формат

Обучителнието е предназначен за група от 10-15 човека. Състои се от няколко (зависи от очакванията на групата) модула, всеки от които представлява интензивно едноддневно обучение. Курсът е практически насочен и интерактивен (презентациите се редуват с практически упражнения, дискусии и споделяне на опит). Подгответе се и да си изкарате добре и забавно !

Водещи:

Сашо, Светльо и Мара от 42

Как да заявите участие?

Просто ни пишете на info@42training.org !!!

За цената можете да ни попитате по всяко време, но ви гарантираме, че е small amount of money worth giving 🙂 Освен всичко друго – възможно е след като стартираме курса – да идвате тогава, когато искате и съответно да платите само това 🙂

Моля, обърнете внимание, че това е КОНЦЕПЦИЯ за обучение, което предлагаме. На този сайт ще бъдат публикувани конкретни дати, когато имаме готовност за това.

Leave a Reply