Обучение „Проектно мислене“

Навсякъде ви заливат с предложения за какви ли не обучения за писане и управление на проекти. Често хората се хващат на някакви елементарни въдици като „даване на готови проекти“ по време на тренинг. Да не говорим, че тези обучения дори не ви учат, а ви приспиват с презентации за приоритетни оси и какви ли не груги термини, които не само, че няма да разберете, но и не ви и трябва да разбирате!

Е, ние ви предлагаме нещо малко по-ралично – един поглед към проектната логика!

Ако искате как да планирате мотивирано…

Ако искате да можете да откривате рисковете и да набелязвате начини за преодоляването им…

на тази база да построите проектна идея…

… и тя да бъде изпълнима и смислена…

НЕ Е НЕОБХОДИМО да ви дадат да попълвате формуляр за кандидатстване – просто трябва да започнете да мислите „проектно“.

Предлагаме ви да започнем да правим качествен анализ на средата, да си набелязваме постижими цели, да планираме изпълними дейности, да бюджетираме така, че да „има“ и да „стига“, да умеем да преодоляваме рисковете и да изглеждаме сериозно в очите на тези, които искаме да убедим да ни финансират! Не е трудно – всичко е логика 🙂

Формат

Обучителнието е предназначен за група от 10-15 човека. Състои се от два модула, всеки от които представлява интензивно двудневно обучение. Курсът е практически насочен и интерактивен (презентациите се редуват с практически упражнения, дискусии и споделяне на опит).

Водещи:

Сашо от 42 (прави такива обучения от горе-долу 10 години, включително и за Американския университет в България)+ някой от колегите от бандата 🙂

Как да заявите участие?

Просто ни пишете на info@42training.org !!!

За цената можете да ни попитате по всяко време, но ви гарантираме, че е small amount of money worth giving 🙂

Моля, обърнете внимание, че това е КОНЦЕПЦИЯ за обучение, което предлагаме. На този сайт ще бъдат публикувани конкретни дати, когато имаме готовност за това.

Leave a Reply