Тиймбилдинг в училище

Вие сте родител на ученик в горните гимназиални класове или сте учител на такива ученици и винаги сте мислили, че би било страхотно да имате по-добра комуникация с останалите родители и деца, да се чувствате част от едно цяло. Защо? Защото по-добрата комуникация в класа води до по-високи резултати, усещане за общност, изгражда социални умения и компетентности, които не винаги могат да се случат в нормативноопределеното време от 40 минути в училище.

Не милите ли, че би било добре и родителите да се опознаят взаимно, да си имат доверие, да работят по-добре с учителя, а самият учител да се доближи максимално до тях и да могат да си сътрудничат.

Има много инструменти за това, но може би не ви се занимава да ги измисляте и/ или организирате сами. Можете да направите спортен празник, да отидете заедно на екскурзия или просто да използвате т.нар. „родителски срещи“. А може би не само инструментът е важен, но и пълнежът?

Предлагаме ви нещо като еднодневен (може да обсъдим и по-дълъг вариант) Тиймбилдинг за учител, ученици и родители. Но не само това – предлагаме ви и да изградим допълнително социални, личностни, екологични и какви ли не други умения сред учениците, докато се забавляваме заедно!

Ние умеем да прилагаме всякакви интерактивни методи за сплотяване на екип, за изграждане на общност, за взаимно доверие и можем по ваша заявка да ги обвържем с редица теми, които а от интерес за вас – роддители и/или учители. А децата ви ще останат доволни!

Свържете се с нас на info@42training.org и ще получите своята оферта за едно такова събитие и ви гарантираме, че няма да е „скъпо“ нито за учителите, нито за родителите.

Leave a Reply