Обучение Проектно мислене – II издание

Обучение „Проектно мислене”

22-23 февруари 2014г. Виваком АРТ хол

Предлагаме ви уникално обучение, в което да се научите да изграждате концепции за проекти, да прецените кои са силните и смислени инициативи, с които бихте могли да се захванете, както и да се минимизира риска от появата на някои много чести грешки, които водят до неодобрение на проекти. Наистина няма друго такова, което да се предлага в България.

Кои са лекторите?

Николай Тодоров, един от хората стартирали Програма ФАР в България, с над 15 годишен опит в работата по проекти и програми;

Александър Куманов, преди 12 години е един от хората стартирали наново младежките образователни програми на ЕС в България, работил в няколко финансиращи програми, включително и за компании в чужбина.

Обучението е част от фондонабирателната дейност на Фондация 42 във връзка с провеждането на следващите издания на Форум КЛЮЧ. Таксата участие ще видите по-долу.

Обучението ще има за цел да запознае участниците с основната логика на проекта, нещо, което се прави много рядко в момента. Основните теми, които ще бъдат засегнати са:

  • Идентифициране на нужди и партньори;
  • Залагане на цели в проектен формат;
  • Описание на дейности, мобилизиране на ресурси;
  • Залагане на дейности за управление на проектния процес – вътрешен мониторинг;
  • Анализ на риска;
  • Очаквани резултати и ефекти;
  • Бюджетиране.

Вижте: Отзиви от предно издание

Какво очакваме да могат участниците след обучението – по-лесно и бързо да визуализират проектни идеи върху хартия, да изграждат скелет на дейности, който има потенциала да бъде разбран от оценители; да могат да създават добре обмислени проектни идеи, с ясно видими взаимовръзки.

Дейностите по време на обучението ще бъдат – презентационно представяне на ключова информация; даване на възможност на участниците да „преживеят” процеса чрез работа в групи, обсъждания, даване на обратна връзка.

Cена за участие – 60 лв. Цената е обща за двата дни! Предплащането е задължително! Моля вижте детайлите по-долу, като част от процедурата за регистрация.

Време на провеждане: 10.00-17.00ч. на 22 февруари 2014г. събота

Време на провеждане: 10.00-17.00ч. на 23 февруари 2014г. неделя

Обучението ще се реализира с любезната подкрепа на Виваком.

Как да се регистрирате за участие:

1) вземете си билет оттук:

Eventbrite - Обучение „Проектно мислене”

2) Таксата за участие можете да платите по следните начини:

  • по банков път:

Титуляр на сметка: Фондация 42
Булстат: 176507338
IBAN: BG52BPBI79401075649902
BIC: BPBIBGSF
Основание: Обучение „Проектно мислене“

  • през ePay, като в „ОСНОВАНИЕ“ добавете вашето име

 


Leave a Reply