Обучение „Как да стигнем до мечтаната работа?“, 27-28 юни 2015

Обучение на МИКЦ Витоша за всички на възраст 15-29 години

С нас този път, съвсем не на шега, ще имате възможност да си потърсите работа. Но не само онази работа, която ще Ви осигури парите за мечтаното море с приятели, а и тази, която истински си представяте, че е Вашата реализация.

Достатъчно подготвен/а ли съм за интервю за работа? Какво искат от нас работодателите? Коя е моята работа-мечта и как да стигна до нея? Това са само част от въпросите, на които ще търсим отговор. Разбира се, няма да подминем и документите, които се искат от нас, както и какво трябва и не трябва да правим/говорим по време на интервю.

Въпрос: Какво ще е това обучение? Отговор: Интересно и полезно

Въпрос: Ще науча ли нещо практично? Отговор: Не само това, ще имате възможност и да го изпробвате.

Въпрос: Нали няма да слушам само тъпи презентации? Отговор: Не, но и ще чуете доста полезни неща. Важното е да знаете, че обучението ще бъде доста интерактивно!

Предлагаме Ви обучение, с което ще научите повече за търсенето на работа, за уменията, които търсят във Вас работодателите, за това как да се отправите по правилния път към пълноценна професионална реализация.

Участвайте в обучението на 27-28 юни (събота и неделя) от 10:00 до 15:30 ч. в МИКЦ Витоша в сградата на читалище „Братя Миладинови – 1917″ в кв. Княжево (последната спирка на трамвай 5)!

Всеки участник ще получи обучителни материали и сертификат за преминато обучение.

Запишете се за участие, като ни изпратите имената си, възраст, мобилен телефон за връзка и e-mail на ela@mikcvitosha.info или като лично съобщение на Фейсбук страницата ни www.facebook.com/mikcvitosha до 26 юни.

Leave a Reply