Концепция

42 training е група от обучители, работещи основно с методите на неформалното образование. Всички ние имаме опит в разработването на концепции за обучения и тяхното „случване” по възможно най-полезния начин за участниците.

За нас човешките ресурси, често са като естествените ресурси. Обикновено те са заровени доста дълбоко и трябва да се поровите, за да ги намерите. Те не лежат ей така на земята, трябва да създадете условия, при които те да могат да се покажат!

Мисията ни е да се стремим да подпомагаме хората да мислят за себе си и своята роля в обществото като си задават въпроси. Обединени сме около разбирането, че никой не може да даде на друг правилен отговор, а това се постига само чрез осмисляне през себе си.

Визията ни е да постигаме целите си чрез провеждане на обучения, организиране на събития и изваждане на преден план на добри примери. Основно тези дейности са насочени към хората, които са активни в НПО сектора, имат (или искат да имат) активна гражданска позиция и да правят „добро” за обществото.

Обученията за събуждане на креативността, лидерските умения, управленски и организационни компетенции са само част от това, което ще ви предложим! Ще се опитаме да ви накараме да разчупите мисълта си и тя да избухне в нещо, което ще служи на Вас, Вашата фирма или НПО по начин, който не сте си представяли.

Днешното общество цени пъстрата смесица от различни специфични и общи умения и компетенции. Нашите обучения се разработват така, че да предоставят на хората онова, от което те имат нужда!

Всички ние от 42 training сме убедени, че всеки има право да се развива, ако иска това – не става дума само за юридически лица – НПО, фирми, но и за всеки един човек. Ето защо желанието ни е да бъдем от полза за вас и разработихме концепцията за low cost участие в обучения. Това може би ви говори нещо? Да! Откакто RyanAir полетя над Европа ние вече не възприемаме въздушния транспорт като нещо недостъпно, а точно обратното – всеки един европейски град е по-близо от всякога!

Какво включва нашата концепция:

  • предлагаме сбита и практически ориентирана информация (т.е. при нас ще ви липсва онази част от обученията, която започва с Адам и Ева и Райската градина…
  • предлагаме обученията в оптимално кратко време, без да ги раздуваме, за да ви вземем повече пари
  • ще ви лишим от някои глезотийки, но пък ще имате възможност да разберете повече и по-фокусирано;
  • повечето информация ще получите в електронен вид, а не на хартия, така хем ще можете да я запазите и прегледате по-нататък, хем ще спасим някое и друго дърво;
  • разчитаме на доброволци за много от дейностите си 🙂

Сега и уменията, знанията и компетенциите са също така на една ръка разстояние. Те са до вас, а ние сме там, за да ви ги дадем. Цената по никакъв начин не се отразява на качеството – просто се стремим да направим разходите толкова ниски, че всеки да може да си позволи да работи с нас. И ще успеем …

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.